Diensten

Praetorian-IT biedt een breed scala aan diensten specifiek voor de particulier, zzp'er en de kleinere bedrijven. Heeft u vragen over een specifieke dienst of staat de gewenste dienst er niet bij? Neem vrijblijvend contact met mij op.

Data recovery Papendrecht

Spreker Cybersecurity & Privacy

Voorkom het slachtoffer te worden van cybercrime! Praetorian-IT levert maatwerk Masterclasses voor gemeentes, zzp'ers maar ook middelgrote bedrijven. Een greep uit de beschikbare onderwerpen: e-mail, wachtwoorden, software, `WiFi, phishing en vele andere onderwerpen. Samen met u zal de Masterclass worden afgestemd op de behoefte. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Data Recovery

Per ongeluk cruciale gegevens verwijderd van een geheugendrager? Harde schijf van de computer of NAS gecrasht en niet meer toegankelijk? Met de no cure no pay service zal Praetorian-IT zijn best doen uw data binnen de mogelijkheden te herstellen. Vooraf ontvangt u altijd een prijsopgave.


Computer upgrades, Data Recovery, Gegevensherstel, Papendrecht, Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht, Ridderkerk, Alblasserdam
Redkey, RedkeyUSB, https://redkeyusb.com

Data Destructie

Veilig uw computer verkopen, inruilen, weggeven of laten vernietigen?  Laat Praetorian-IT op een professionele wijze de harde schijven of andere geheugendragers wissen. Na uitvoering zijn de bestanden niet meer te herstellen en of inzichtelijk te maken, ook niet met recovery software. (ADISA Certified methodes). Ook voor USB sticks en geheugenkaartjes.

Apple support Papendrecht

Support voor  MacOS en iOS

Met ruim 15 jaar Apple ervaring, bent u bij Praetorian-IT aan het juiste adres voor een gedegen aankoopadvies voor een nieuw Apple device. Praetorian-IT levert diverse support voor MacOS en iOS. Tevens kunt u bij mij terecht voor upgrades en reparaties. Neem nu contact met ons op voor de gewenste support.

Computerhulp Papendrecht, data recovery, gegevensherstel, Dordrecht, Zwijndrecht, Alblasserdam, Sliedrecht, Ridderkerk