Portfolio

Hier een kleine selectie van recent verrichte werkzaamheden, 

Vragen over een dienst of staat deze niet genoemd? neem vrijblijvend contact met mij op.

Masterclass Cybercrime

Op 13 november 2023 werd in samenwerking met het PVO Den-Haag en Veodi live vanuit de studio in Aalsmeer de online Masterclass Cybercime verzorgd. Deze Masterclass was speciaal voor ondernemers.

Gemeente Albrandswaard

Op 30 november werd in het gemeentehuis van Albrandswaard een presentatie over online financieel veilig verzorgd. Met onderwerpen zoals bankhelpdeskfraude, WhatsApp fraude en techsupportfraude.

Terra partner awards

Tijdens de Terra partner awards op 22 november mocht Praetorian-IT de presentatie "cybercrime in perspectief, een gezamenlijke verdediging" presenteren.

Training PVO-Den-Haag en Rotterdam

Op maandag 24 juli had Praetorian-IT de eer om een training over Cybercrime en online privacy te verzorgen voor de medewerkers van het Platform Veilig Ondernemen regio Den Haag en Rotterdam. 


Tijdens de training werden er naast de bespreking van veel voorkomende vormen van cybercrime en de gebruikte technieken ook verschillende websites verkend en mocht een bezoek aan het Dark Web niet ontbreken! 


Samen werken we aan het versterken van digitale veiligheid en weerbaarheid! 

Opleidingsdag Dura Vermeer Haven & Industrie

Op maandag 9 januari werden tijdens de opleidingsdag voor de werknemers van Dura Vermeer Haven & Industrie  door Praetorian-IT 3 workshops Cybercrime & Security verzorgd.

kees van der spek, cybercrime

Cybertalkshow Krimpen

Op 27 april 2022 werd tijdens een cybertalkshow onder leiding van Kees van der Spek door Praetorian-IT voor de gemeente Krimpen aan den IJssel een presentatie gegeven over cybercrime.

PVO Den-Haag