VPN by NordVPN

Kies het ultieme beveiligingspakket van NordVPN

Een VPN biedt online privacy en veiligheid

De afkorting VPN staat voor Virtual Private Network. Door VPN-software op je computer, tablet of smartphone te installeren, kun je een beveiligde verbinding met een ander netwerk tot stand brengen. Een VPN creëert een versleutelde virtuele tunnel om je gegevens door te versturen en maskeert je IP-adres. Zo kunnen je surfactiviteiten niet door anderen getraceerd worden en kun je van echte online privacy genieten.

Het is belangrijk om jezelf met een VPN te beschermen, omdat het internet geen veilige plek is. Het stelen van gegevens is big business voor cybercriminelen. Door een betrouwbare VPN-dienst zoals NordVPN te gebruiken, kun je een digitaal fort rondom je online activiteiten bouwen.


VPN Dordrecht, NordVPN, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Den-Haag, Aanbieding, Korting VPN

Beveilig al je apparatuur

Gebruik je Windows op het werk, macOS thuis en Linux voor je speciale projecten? Een VPN-verbinding via een betrouwbare VPN-server biedt je op elk platform online privacy en veiligheid. Krijg veilig toegang tot persoonlijke informatie of werkbestanden, versleutel je internetverbinding en houd je surfgeschiedenis privé. Er is een NordVPN-applicatie voor Windows, macOS, iOS, Android, Linux en zelfs Android TV. O, en ook versleutelde proxy-extensies voor Chrome en Firefox. Het beste van alles is dat je met één NordVPN-account tot 6 apparaten tegelijkertijd kunt beveiligen. Het is de beste VPN-provider voor al je gadgets.


VPN aanbieding, Korting, PIA, Ghost VPN, ExpressVPN,
VPN Papendrecht