computer apple imac macbook windows

Over mij.

Ontmoet Jaap, een digitaal specialist met een passie voor cybersecurity en online privacy. Als ervaren spreker heeft Jaap zich toegelegd op het uitleggen van cybersecurity in begrijpelijke taal, zowel voor ondernemers als particulieren! 

Met zijn diepgaande kennis en communicatieve vaardigheden zorgt Jaap ervoor dat iedereen de essentiële aspecten van online veiligheid begrijpt.


Maar dat is niet alles wat Jaap doet. Hij is ook een toegewijde expert in privacytraining, met name voor mensen die een hoog risico lopen vanwege hun werk, status of positie. Met zijn programma "Xtreme Privacy VIP" leidt Jaap individuen op om hun privacy op het hoogste niveau te beschermen. Of het nu gaat om bedrijfsgeheimen, persoonlijke gegevens of gevoelige informatie, Jaap staat klaar om mensen te helpen hun privacy te waarborgen en de controle over hun digitale leven te behouden.


Met Jaap als gids kun je er zeker van zijn dat je de nodige kennis en vaardigheden verwerft om jezelf en je gegevens te beschermen in deze steeds meer digitale wereld. Maak kennis met Jaap, jouw partner in cybersecurity en privacybescherming